Monday, August 2, 2010

Menghitung Hari...

Dah masuk bulan 8..
MySpace
Bulan yang aku tunggu sangat-sangat..
Setahun sekali je die datang..
Pastu kena tunggu setahun lagi...
Penat taw dak..(T_T)


Sebab ?
Tak lama lagi hari jadi aku..heee..15 August..
MySpace


Tahu ape yang best sekali tentang birthday aku tahun ni ? Heee..
Cuba hampa tengok kalendar...
Lihat tarikh 15 Ogos..hari apa ?


Aku tau la hari Ahad tapi ada maknanya di sebalik hari Ahad tuh..^^
Yeah !
Birthday aku jatuh pada bulan Ramadhan, bulan yang sangat mulia. Wahh, bertuah nya aku..^^..Masa tu baru masuk Ramadhan yang ke 5. 
Waktu berbuka tu boleh diibaratkan tengah raikan hari jadi aku la tuh..
Ahh..nikmatnya..^^
So..disebabkan aku tengah happy nih, aku ingat nak bagi hadiah kat follower aku la..
Nak dak ? Of course la nak kan..hampa bab2 hadiah cukup mau noh..haha !


Hadiah dia apa ea ? Kek ?
Tak..cam na aku nak bagi kat hampa ? Kang semut curi kek tuh..heheh. :D
Hadiah die..ni ha..top up je pun..^^. RM 5+5=??..
Pilih je nak yang mana antara ketiga-tiga network nih tapi amek satu ja la. Mintak lebih, aku kasi siku. ahah ! :D
Tapi..ada la syaratnya..hehehheheheehhehe..


1. Terbuka kat follower aku ja..yang belum jadi, sila jadi.aha ! Jangan nak menipu okeh sebab aku boleh check sama ada hampa follow aku ka dak. Kepada ahli keluarga aku, hampa taleh masuk nahh..


2. Hampa kena reka satu ucapan / slogan hari jadi kat aku dengan sekreatif-kreatifnya. Yang paling menarik perhatian aku / paling best / paling kreatif itu lah yang akan jadi pemenang.


3. Hantar sekali ja. Taleh dua kali.


4. Tarikh luput contest ni - 15 Ogos. Tak lama ja lagi. Aku saja buat lambat.


5. Pemenang akan diumumkan pada 18 Ogos. Aku akan buat entri khas untuk pemenang tuh. Bagi nombor, nanti aku top up kan.


Habeh. Ucapan tu sila karang di ruangan komen aku. Macehh..
MySpace


update : dah TAMAT. BABAI.

2 comments:

  1. haha ! tediaa..dah 10 pun mau tambah lagi ? :D

    ReplyDelete

Post Aku

Related Posts with Thumbnails