Blogoshere

Kat sini tempat untuk tukar-tukar link blog anda. Kalau nak blog hang dipaparkan di sini, sila bagi komen, make sure korang memang follower aku, then sila boh link blog aku kat tempat exchange link hang okeh ?! Kalau tak, aku tadak nak display kat sini. Hoho ! Kekadang, kalau blog tuh bagus+menarik di mata aku, aku terus boh ja link blog dia tanpa apa-apa syarat. So kalau nak, sila buat blog anda menarik, kalau tak, sila ikut cara manual ye ? Heheh !


Antara blog-blog yang aku suka dan aku cadangkan hampa baca skali:
www.justkhai.com ( kekasih gelap ku. ^^ )
www.zackzukhairi.blogspot.com ( rakyat Malaysia yg blaja kat Jepun )
www.ohtidak.com ( penghibur hati ku )
www.karingeri.blogspot.com ( yg lemah semangat aku cadangkan jgn buka.please.)
www.hapacrita.blogspot.com ( aku selalu gelak bila p sini )
www.variasisimfoni.blogspot.com ( rakyat Malaysia yg blaja kat China )
www.lelakinsem.blogspot.com ( blog yang memaparkan tentang lelaki2 nsem kat Malaysia. ngee~ )
www.jaanews.blogspot.com ( yg ni blog aku. Aku khas kan untuk Formspring aku. )
http://billyinfo.blogspot.com/ ( Blog Billy..best blog ni..berinfo..^^)
http://senaraibloganda.blogspot.com/ ( khas untuk letak link blog hampa )
www.aizbatucampur.com ( walaweh~pertama kali jejak kaki di sini, aku dah gelak sorang2 )


Follower aku dan link blognya :
>A
♥ http://afiqlutfi.blogspot.com/ ( Afiq Lutfi lah! :DD ini belog sygg saya. ^_^ )
♥ http://aismasa.blogspot.com/ ( Ais + Masa = Aismasa ? )
♥ http://anakmuo.blogspot.com/ ( Anak Muar )
♥ http://animewallpaperfanatic.blogspot.com/ ( segala jenis wallpaper anime ada. Orite. Aku suka. )
♥ http://arif-zukri.blogspot.com/ ( Kawan terbaek aku di FB ! )
♥ http://www.asyraf77.co.cc/ ( encek asyraf yg nsem. heheh. )
>B
♥ http://bangunberdiriberlari.blogspot.com/ ( Jatuh bangun sendiri..keh keh keh! )
♥ http://beenjoythemusic.blogspot.com/ ( tentang music. . )
www.blazenet.blogspot.com ( Fid . hehe. )
♥ http://bukankasimselamat.blogspot.com/ ( Chombi Wan Kenobi. Bintang Star Wars ni. Haha ! )
>C
http://chipalfred.blogspot.com/ ( Kawan blogger kuh. ^_^ )
>D
>E
>F
>G
>H
♥ http://hotneuzs.blogspot.com/ ( cik chomel Maisarah AsmaraDANA. hehe ! )
>I
♥ http://iwanayusoff.blogspot.com/ ( wana GILAK :)
>J
♥ http://jiwanukilanustik.blogspot.com/ ( Mr. Shari handsome. Hoho !)
♥ http://junk-corner.blogspot.com/ ( Tempat buangan. AHHA ! boh lagi nama junk. :D)
>K
♥ http://kachipemas.blogspot.com/ ( Abu Lukman )
♥ http://www.keretagentwo.blogspot.com/ ( Tentang kereta. Peminat kereta boleh la p jenguk. :))
♥ http://kisahqasihnadira.blogspot.com/ ( cantik blog dia. ^^ )
>L
♥ http://lhthebest12.blogspot.com/ ( blog luqman hakim :))
>M
♥ http://memoriberlalu.blogspot.com/ ( Arjuntal - Catatan Kehidupan Seharian )
♥ http://muhammadsabri.blogspot.com/ ( Pak cik Sabri69 )
>N
♥ www.naufalaqli.blogspot.com ( blog nih khas untuk terjemahkan lagu, unik..)
>O
>P
♥ http://www.pangkin4rest.com/ ( sejak bila jadi dot com ntah. dulu p maseh blogspot. hee. )
♥ http://pendita-subuh.blogspot.com/ ( It's All About Islamic )
>Q
>R
♥ http://radiologykanowit.blogspot.com/ ( Personal blog of Wingzerox )
♥ http://relofablogging.blogspot.com/ ( Relofa..ape maksud die ye? )
♥ http://robotkorupsi.blogspot.com/ ( nama je robot tapi kat blog nama luyaspace~)
www.roshidi.com ( heeee. encik abg mane ntah tapi blog die best^^ ♥ )
♥ http://ruangkesihatan.blogspot.com/ ( Menteri Blogger Kesihatan. Heheh ! )
>S
♥ http://shafaix.blogspot.com/ ( great escape! )
♥ http://syahrulhyaikal.blogspot.com/ ( aku...aku...aku...)
>T
♥ http://tennisbone.blogspot.com/ ( Semua tentang Maria Sharapoza..ehh ! tak2. tentang Tennis ! )
>U
>V
>W
>X
>Y
♥ http://yatiememories.blogspot.com/ ( kak yatie^^ yang suka post pasai resepi.)
♥ http://yayaunderpressure.blogspot.com/ ( yaya punye diary ! )
>Z

>@123-

**Kalau blog hampa dah ubah link, habaq kat aku cepat2 taw. Kalau aku tertinggal blog hang, mai habaq kat aku. :) **

12 comments:

  1. hye..mcm mn mey nk wat mcm nie erk!

    ReplyDelete
  2. hye. :)
    nak wat ape ?
    page ? atau nak blog di display ? :)
    if you want, saya boleh letak link anda. :)

    ReplyDelete
  3. boleh je. :) semua boleh join. :)

    ReplyDelete
  4. "Nur Najaa"
    erm, nama familiar..
    igtkn mmbr sekolah dulu..
    ni baru nak aktif balik berblogging..
    jom2 tukaq2 link.. hehe

    ReplyDelete
  5. shidi : familiar ea..? heheh. tak kot. salah orang kot. :)
    heheh ! okeh je ! blog anda best gila ! i like it ! ♥♥

    ReplyDelete
  6. hoho...blog link ku ade di sini...aisehhh mmg btol la tu tmpat buangan...

    sampah srap dr otak i buang kt situ...keh3 :))

    ReplyDelete
  7. ahah ! :D
    keh keh keh ! lebih kurang cam saya la. semuanya buang kat sini. :D

    ReplyDelete
  8. hey.. xde ke link blogger ini <<==?.. U_U

    ReplyDelete
  9. chip : hha ! dah ade dah tuh. ^_^

    ReplyDelete
  10. nice blog....
    can teach me how to do it???

    ReplyDelete
  11. Shopping online..

    http://mysquareshop.blogspot.com/

    ReplyDelete

Post Aku

Related Posts with Thumbnails