Thursday, June 24, 2010

Kalau la sebelah aku....dot...dot...

Kalau hampa semua nak taw, aku ni memang suka sangat berangan. Aku pun tataw pasai pa. Tiap2 masa aku berangan. MySpace Dalam bilik aku berangan, masa makan aku berangan, masa tgk tb pun aku berangan, even masa ngah uhh2 ( buang aiq besaq ) pun aku sempat berangan lagi. Wadepak ? (what the f***)

Tadi masa ngah memerah otak untuk menjawap exam soalan Fizik yang ntah pape tu, aku tibe2 TERberangan. Kalau lah sebelah aku  artis/jutawan/dermawan/hartawan/kayawan/haiwan/awan ? hehe, aku teringin nak tanya soalan kat diowang yang aku rasa orang lain takkan tanya. Apekah soalan itu ? Ayuh kita bersama dengan wartawan Najaa untuk menyingkap segala persoalan ini. (cewah ayat~ )

Kalau la sebelah aku Bill Gate. ( pencipta komputer korang )
" Boleh dak hang cipta satu komputer yang ada tenet trus ? Senang aku nak berFB."MySpace

Kalau la sebelah aku David Beckham..( pemain bola )
"Nsem nya~~~MySpace..nak muka hang boleh dak ? ngee~ "

Kalau la sebelah aku Victoria Beckham..( isteri orang atas nih )
"Jangan kacau balak aku boleh dak ? " MySpace

Kalau la sebelah aku Alexander Graham Bell..( pencipta telefon )
"Sila buat handphone yang ada unlimited kredit. Cek malaih nak p topup."

Kalau la sebelah aku Leonardo Da Vinci..( pelukis Monah Monalisa )
"Asyik2 lukis muka Monah Monalisa ja. Lukis la muka aku pulak ! "

Kalau la sebelah aku harimau..
Auumww..! MySpace ( harap maaf wartawan ini telah dibaham oleh harimau )

Sekian sahaja temu bual ini. Kembali ke studio bersama rakan setugas. Silakan~

p/s : Wuit ! Aku dapat award dari Luya - http://robotkorupsi.blogspot.com/ 
The Bestest blog until everever ?MySpace
Greatest Award Blog. 
Maceh ea ! MySpace

1. Anda mesti bagi pujian kepada pemberi award nih.
Tu..dah puji kat atas siap bagi love..love.. :P

2. Sila beri award kepada 10 blogger yang lain.
Nak bagi kat sapa ea...emm..sat2..

3. Anda mesti memberitahu kepada 10 blogger ni.
Tu...dah gtaw dah. Depa takkan taw kalau tak mai sini. So, apa gunanya follow ?

4. Bagaimana anda boleh digelar blog yang best dan great ?
Entah. Aku merapu ja. Tulis apa yang aku nak.

5 comments:

  1. ahhaha!kelakar doh!
    kalau la sebelah aku najaa...heheh!

    ReplyDelete
  2. Thanks ye dik. Nnt kalau ada masa sy jawab. :-D

    ReplyDelete

Post Aku

Related Posts with Thumbnails