Tuesday, September 21, 2010

Aku kembali~

Isnin, 20 September 2010, 23:00 malam..
Jari aku mula menekan papan kekunci mencari huruf yang sesuai untuk ditaip, otak mula ligat berfikir apa yang harus ditulis, pendengaran aku dihiasi dengan lagu Ana Rafalli – Tolong Ingatkan Aku, pemandangan aku kosong. Tiada apa yang mampu dilihat di skrin computer ni selain daripada Microsoft Word dan gambar boyfriend. ;P


Sudah agak lama aku menyepikan diri dari dunia penulisan maya. Ada jugak yang bertanya bila nak update, bila entri baru akan kuar, dan jawapan paling jujur yang mampu aku kasi adalah, “ tade masa, tade idea, tade mood, sebok, sedang dalam mood raya, bla...bla..bla..” heee. Guwa tak tipu lu bai. Caya lah sama guwa~ Guwa ta sangka lu olang rindu sama guwa. Guwa terharu bai~ T___T

Hari ni barulah aku ada feel sikit nak update, tu pun thankz kepada sowang minah mengong yang buat aku agak HOT di Facebook tadi. Haha ! Walaweh~ die memang naik kan angin aku giler petang tadi. Aku macam nak g tumbuk ja sama itu minah. Mana guwa tak marah wehh...die tetibe je kata aku ni perampas kekasih bf adik dia. Perghhhh...sejak bila aku jadi junior Fasha Sandha perampas neh ? Tolong sikit..aku bukan jenis cam tu okeh. Aku amek yang single ja nahh. Yang dah ada kayu balak, sorry, aku malaz nak kacau dodol daun. Paling tidak pun, aku just berkawan dengan diowang je. Salah ke weh ?

Aku nak citer pun tataw sebab hujung pangkal cerita tu pun aku haram tak taw. Ni semua gara2 perempuan tu ahh. Meh aku cite.
Minahh yang fitnah aku ikut sedap mulut die jer.!
Nama dia : Eila Syahiela.
► Die add aku
► Aku approve ja sebab aku tak tawu lagi agenda dia.
► then aku log out jap sebab ada date. Heeee..Oh My Tv !
► bila aku online balek, ade la notify masuk yg dia komen gambo aku and write something on my wall.
► Ingatkan ape, rupanya dia kutuk aku. Ciss. Kurang cendol punya minahh.
► Then die g komen pic Madd Darius.
► Haaaaa....dari situ la bermula nya perang Facebook yang ke 150 juta kalinya~ yeah !
kebabomm !

Hahah ! segala caci makian anda dapat lihat kat ruangan komen tuhh. Gilerr ahh. Die memang tak puas hati langsung dengan aku. Entah kenapa..haish~~puas aku tanya dia, siapa lelaki itu, tak juga dijawapnya...memang buat aku bengang giler.. Aku cakap elok2, die lagi meradang ade ahh. =_=” what the hell weh ?

Arghh ! Kau fitnahh aku pompuan !!

Kami berperang lama gak. Bukan ngan aku sorang je, dengan Madd Darius, Fer Kachak, Faez pun dia mengata gak. Kau memang gilerr wahai perempuan. Fitnah paling hebadd pernah aku dapat, dia tuduh Fer backup aku sebab aku pernah buat seks ngan Fer. OMG !!! Minahh, bertaubat la kaw. Berdosa besar fitnah orang wehh. Gaduh punye gaduh, kami stop sebab dah maghrib dan aku pun ta hingin nak cite dah. Buat saket hati aku je. Nasib aku tak nangeh. Aku ingatkan pakwe aku tuh curang sama aku, mula la aku nak mengamuk. Tapi lepas Faez ( kawan baek pakwe ku ) kata dia tak kenal minahh tuh and dia pun turut mai gaduh juga, okeh, aku tak jadi mau marah sama bf ku. Hoho !


Buat minahh sengal tuhh, kalau la ko baca blog aku nih, aku nak kau minta maaf dengan aku, Madd Darius, Fer Kachak dan Faez. Walaupun kau kate kau takkan minta maaf, tape wehh. Aku maafkan kau. Aku malaih nak marah kau. Aku ade penyokong yang sedia untuk menyokong aku bila-bila masa sahaja. xD Aku sayang kawan aku ! Mmuach !
Sayang hampa !
Hahah ! Hey pompuan, aku taw kau dah tengok blog aku. Hahaha ! Biaq la blog aku tak best pun. Sapa kata best ? Kalau tak best, aku persilakan kau untuk berambus dari blog aku forever bebeh ! ;D
Aku tak kesah kau mahu kutuk aku sebab yang dapat pahalanya aku, dosanya kau. xD
Haha ! Pelik ahh kau !

10 comments:

  1. chip : haha ! woot ! awat2 ? xD

    ReplyDelete
  2. tu la. minah ni dengki dia tak bertempat. huhhh.

    ReplyDelete
  3. wah awek ker 2 hanz nk gurat leh x dapat gak ubah dia jadi insan kekekeke,gurat jgn x gurat kakakaka

    ReplyDelete
  4. haha ! sila la "gurat" dia. tak menghalang langsung. xD

    ReplyDelete

Post Aku

Related Posts with Thumbnails